De straatmaaltijd was een groot succes. Met ruim 200 bewoners, jong en oud, groot en klein aan een lange tafel op de Maredijk. Er werd door iedereen gekletst, geproefd, ijs gegeten bij de zingende ijscoman Luciano Gelati en koffie gedronken bij de koffiekar.nl. Nieuwe contacten werden gelegd, oude aangehaald. Een impressie vind je hier.

Deel →

Eén reactie op Straatmaaltijd een succes.

  1. Henk Nagtegaal zegt:

    Ik kon helaas niet aanwezig zijn op de de dagen met oud buurtbewoners, was op vakantie, heb van mijn geboorte april 1945 21 jaar in de schutterstraat op nr 12 gewoond. en had het leuk gevonden om oude buurtbewoners te ontmoeten.
    met vriendelijk groete Henk Nagtegaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>